2024. június 14. péntek Vazul napja van, holnap Jolán névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Munipolis hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2023
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Hatályos településrendezési eszközök 2023
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon
Bursa Hungarica pályázat
Pályázati felhívás - ingatlan értékesítése

 
 
 
 
 
 
MFP-BJA/2021
„Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatása”

Támogatás összege:
2 714 417 forint
 
MFP-FAE/2021
„Felelős állattartás elősegítése”

Támogatás összege:
650 235 forint
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"

Támogatás összege:
12 972 920 forint
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"

Támogatás összege:
1 821 992 forint
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
Támogatás összege:
18 727 637 forint
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
Támogatás összege:
4 999 993 forint
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Antal Pálné óvoda vezető köszöntője

Tisztelettel köszöntöm én is meghívott Vendégeinket!

Müller Péter író szerint két legfontosabb szavunk van, az egyik a szeretet, a másik a boldogság. A boldogság sőt még az öröm is közös állapot, amit mi itt átélhetünk együtt. A mai napon nekem hálás feladat jutott, megköszönni mindenkinek aki részese volt annak, hogy ma itt lehetünk a megújult óvodánk megnyitóján.

Köszönetet szeretnék mondani Nadap község polgármesterének Wagner Péter Úrnak és Sági Tibor körjegyző Úrnak az építés elhatározásáért, az anyagi fedezet biztosításáért és a gyors, szakszerű lebonyolításért.

A képviselő testület tagjainak a pozitív hozzáállásért és támogatásért.

Velence Város Önkormányzatának, Oláhné Surányi Ágnes polgármester Asszonynak a társulási szerződés alapján nyújtott támogatásért az óvoda átépítéséhez.

Ács Miklós Úrnak, a nívós tervezési munkáért, Marjanek József Úrnak és a MAVA-PLÁN munkatársainak a pontos, szakszerű kivitelezésért.

A Nadapi Polgárőrségnek, az óvodai berendezés el- és visszaszállításában de különösen az építés alatt folyamatos éjjeli őrködésben végzett önzetlen munkáért.

A Nadapi Egyházközség Karitász Szervezetének óvodai berendezés ideiglenes elhelyezése érdekében a szükséges helyiségek biztosításáért.

Az óvodás gyermekek apukáinak önzetlen munkájukért, akik az udvari játékok visszaszállításában és elhelyezésében segédkeztek. Név szerint: Katona Ferenc, Bogdán Tibor, Birtók József, Keresztes László, Isztl Csaba, Szilaj Attila, Kerékgyártó Imre.

A Kápolnásnyéki Fatelep tulajdonosának, Szöllősi Józsefnének, a kerti padok faanyagáért, amit ingyen adott az óvodának, Szineg László asztalosnak, a faanyag ingyenes megmunkálásáért.

Blazsovszki György úrnak és Párjának akik csak lesznek nadapi lakosok, az új kerti padok vas lábainak ajándékozásáért, Polgármester Úrnak, az új homokozó ajándékozásáért, és a berendezésben végzett munkájáért. Idősebb és ifj. Dömsödi Mihálynak, Róth Mihálynak, ifj. Molnár Istvánnak és Gerencsér Péternek, a homokozóhoz vásárolt akácfák kivágásáért és szállításáért, Szabó Sándornak a megmunkálásért.

És végül, de nem utolsó sorban valamennyi munkatársamnak, akik az utolsó hajrában szinte reggeltől estig az óvodában dolgoztak, hogy minden a helyére kerüljön a nyitásra.

Kodály Zoltán szerint: - az óvoda már valóságos véres élet, ami sebet ott kap valaki, gyakran holtáig sem heveri ki, s ha jó magot ültetünk bele, egész életében virágzik.

Most már csak rajtunk múlik, óriási tét forog kockán, hogy a gyermekek akiket nevelünk, milyen hatás éri, milyen példát látnak. Hisszük és valljuk, hogy minden gyermek fejleszthető és nevelhető a maga szintjéhez képest.

És egy Goethe-i idézettel támasztanám ezt alá:

"Amikor egy embert olyanná veszünk amilyen ezáltal elrontjuk, ha azonban olyannak tartjuk, mintha máris az lenne akivé majd válnia kell, ezzel elősegítjük hogy mindazzá váljon, amivé válni tud."

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: