2023. szeptember 27. szerda Adalbert napja van, holnap Vencel névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2023
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
A településkép védelméről szóló rendelet módosítása
Településrendezési eszközök módosítása 2022
Hatályos településrendezési eszközök 2023
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon
Bursa Hungarica pályázat
Pályázati felhívás - ingatlan értékesítése

 
 
 
 
 
 
MFP-FAE/2021
„Felelős állattartás elősegítése”

Támogatás összege:
650 235 forint
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"

Támogatás összege:
12 972 920 forint
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"

Támogatás összege:
1 821 992 forint
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
Támogatás összege:
18 727 637 forint
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
Támogatás összege:
4 999 993 forint
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

A Nadapi Egyházközség Karitász Csoportja 2011. február 19-én ünnepelte 4. születésnapját.

A Csoport tagjainak és támogatóinak körében minden évben megemlékezünk arról, amit elértünk, és amit - ezeken felbuzdulva - a jövőben is szeretnénk folytatni vagy továbbfejleszteni.

Természetesen előkerülnek a kudarcok is, azok az események, amelyek nem az elvárásaink szerint alakultak, de ez is a történelmünkhöz tartozik.

Idén is számos dolog hangzott el a jelen lévők szájából, amikor a Csoport vezetőjének felkérésére elmondták, hogy nekik mit jelent a Karitász Csoport és mit ünnepelnek ezen a napon. A tagok számára jó volt hallani, hogy nem csak ők gondolják azt, hogy a tevékenységük hasznos és értékes.

Vendégeink között üdvözölhettük az egyházközség plébánosát és az Önkormányzati képviselő-testület majdnem minden tagját (Jelen volt Wagner Péter polgármester, Tóth Károly alpolgármester valamint Godó Mónika és Dömsödi Balázs.) Ezzel "csúcsot döntöttünk", hiszen ennyi önkormányzati képviselő még egyetlen alkalommal sem tisztelt meg bennünket. Jelen volt az Eötvös házaspár, mint támogatók, és mint a Nyugdíjasklub képviselői, valamit a Sidó házaspár, akik többek között azzal segítették a munkánkat, hogy elszállították az adományokat a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak. Eljött és adományokat (mosószert és száraztésztát) is hozott magával Nagy Lajosné Krisztina, az Alba Caritas Hungarica vezetője. S végül, de nem utolsó sorban itt voltak a környékbeli karitász csoportok képviselői.

Az ünneplők nem üres kézzel érkeztek. Sokan hoztak mindenféle finom harapnivalót és Karitász Csoportunk több értékes tárgyi adományt is kapott, melyeket ezúton is hálásan köszönünk!

Szó esett a Nadapi Esték rendezvénysorozatról, az élelmiszer segélyek osztásáról, az újból üzemelő községi könyvtárról (amely az Önkormányzat jóvoltából, mostantól internetkapcsolattal is rendelkezik), de szó esett a jövőben megvalósításra kerülő tervekről is. Ilyen például a nyaranta megrendezésre kerülő templomi koncert vagy a "Babák ligete" projekt is. Tervezzük továbbá, hogy május 1-jén a közös főzés keretében a falu azon rászorulóit is megvendégeljük, akik megtisztelnek bennünket jelenlétükkel.

Mindezek mellett továbbra is várjuk az öleteket arra vonatkozóan, hogy mely területeken, kiknek és milyen formában tudnánk segíteni. Ez ugyanis egy olyan munka, amihez mindannyiunk együttműködésére szükség van. Márpedig szükség van, ezt láthatjuk nap mint nap, ha nem fordulunk el a körülöttünk élőktől.

Reméljük, hogy mindaz a tevékenység, esemény, rendezvény, amiről mi minden februárban ünnepi hangulatban megemlékezünk, évről-évre egyre többeknek okoz örömet, megkönnyebbülést, kellemes élményt!

Köszönet minden segítségért!

Nagy Gabriella (Karitász Csoport)

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: